logó & arculat

Tudtad hogy az első benyomás döntő
jelentősséggel bír a vállalkozásod számára?

 

arculattervezés 

A márkaépítés alapja egy olyan arculat amely vonzó, egységes képet ad a cégedről és megkülönböztet a versenyátrsaidtól.

A céges arculatod közben arra törekszem, hogy a végeredménybe ne csak Te, de az ügyfeleid is beleszeressenek.

Egy jól felépített összképhez érzelmeket tud társítani a fogyasztó, így gyorsabban fog lépéseket tenni a terméked vagy a szolgáltatásod igénybevételére.

az arculat elemei

Az első  elem amely támogatja a céged sikereit.

A logód segíteni fog, hogy egyedivé válj, amellett hogy profizmust sugallsz.

A jó logó ismérvei; egyszerű, könnyen felismerhető, sokoldalú, időtlen, kommunikálja a márka üzenetét. Kis és nagy felületen is alkalmazható, így rákerülhet például a céges névjegykártyádra, szórólapodra, honlapodra vagy akár a céges autóra is.

Ezeket a szempontokat figyelembe véve alkotom meg a logódat, amit szívesen látsz majd viszont, hiszen ez a szimbólum lesz ami végigkísér majd minden felületen.

Az arculaton belül a színeknek van a legnagyobb érzelmi hatása.

A megfelelő színpaletta kiválasztása rendkívül fontos az arculat megalkotásánál, hiszen ezen a színek fogják képviselni a márkádat.

Színeket választhatunk többféle szempontok alapján mint például élettani hatás, témakörhöz vagy iparághoz kötődő színek, a konkurencia színei, harmónia és szépség, a megrendelő speciális igényei…

Mint ahogy a színeknek, az egyes betűtípusoknak is egyedi hatása lesz a közönségre.

A tipográfia a nyomtatott betűkkel foglalkozó szakma melynek célja olyan írásképet kialakítani a betűtípusokból és betűcsaládokból ami egyszerre esztétikus és funkcionális.

 

Olyan grafikai szimbólumok, amelyek szerteágazóan használhatóak az arculat kialakításában.

Egy jól kialakított és a márka arculat szempontjából releváns ikonrendszer egységes, professzionális és megbízható márka benyomását kelti.

Bár egyszerűnek tűnhetnek, mégis nagy figyelmet és tervezői szakértelmet kíván használatuk, hiszen kis képek formájában kell egyértelmű és fontos üzenetet megjeleníteniük.

Az illusztrációk a vizuális kommunikáció hatékony eszközei.

Az illusztrációk elrugaszkodnak a valóságtól és segítségükkel mélyebb üzeneteket, érzelmeket tudunk közvetíteni.

Ide tartoznak az infografikák is melyekkel a száraz információkat tudjuk izgalmas, kreatív módon prezentálni. Kevés szöveggel, látványos grafikákkal színessé tehetik a kiadványokat, beszámolókat, prezentációkat, posztokat, bejegyzéseket.

Bármely iparágban használhatjuk, remek eszköz a márkaismertség növelésére és az érdeklődők bevonására.

A megfelelő képanyag kiválasztása, elkészítése, a kialakított képkoncepció a márka üzenetét, alapelveit közvetíti és erősíti.

Olyan képeket kell létrehozni és alkalmazni, amelyek támogatják a márka egyedi, megkülönböztető megjelenését.

Ma már számtalan ingyenes és fizetős képadatbázis áll rendelkezésre. Azonban az egyedileg készített minőségi fotók, illusztrációk nagymértékben tudják emelni a márka prémium megjelenését, hitelességét.

Egyedi tervezésű arculat

Te is úgy gondolod, hogy a Te vállalkozásod megérdemli, hogy kitűnjön a tömegből és olyan arculattal lépjen a nagyközönség elé ami igazán csak a Te cégedhez passzol?!

Elképzeléseidet és igényeidet megvalósítva hozom létre céged számára a megfelelő logót és minden egyéb elemet amire szükséged van a vevőszerzéshez, növekedéshez.

A munkafolyamatról:

Igényfelmérés

Az ajánlat kérést követően felveszem Veled a kapcsolatot és a kérésed alapján küldök számodra egy igényfelmérő űrlapot ami segítségemre lesz, hogy minél több információt megtudhassak a megrendelt szolgáltatással kapcsolatban és a Te elképzelésed alapján készülön el a munka.

Árajánlat

A megbeszéltek és az igényfelmérő alapján egyedi árajánlatot kapsz, aminek elfogadásával és az előleg befizetését követően hozzá is kezdek a megrendeléshez.

Piackutatás

Tervezés előtt piackutatást végzek és inspirációt gyűjtök a témában a célcsoportodról, a tevékenységi köreikről és a szakmád jellegzetességeiről, hogy minél több információval kezdhessek neki a tervezésnek.
Még a vázlatok megkezdése előtt egy ún. moodboarddal (hangulat táblával) fogom prezentálni számodra az elképzeléseimet ami tükrözi majd a logód / arculatod hangulatát.

Vázlatok

Az általad kért opciók alapján elkészítem a vázlatokat amit elküldök neked, leírom az elképzeléseimet. 
Az általad legjobban tetsző terven még megbeszéljük mi az amin változtatni szeretnél és ez a terv kerül kivitelezésre.

 

Kivitelezés

A végső vázlat elfogadását követően hozzá látok a végleges terveknek a kivitelezéséhez. Az elkészült munkáról látványtervet küldök neked mielőtt átadnám a kész verziót.

Átadás

A második részlet – végösszeg kifizetését követően átadom Neked a kész munkát.
Az átadás elektronikus úton történik felhő alapú rendszerben, ahol 2 évig megtekinthető, letölthető. Természetesen én külső tárhelyen is megőrzöm így a letelt idő után sem veszik el.
Előre megbeszélt felhasználáshoz és színkódok szerint az alábbi formátumokban töltöm el a munkákat:
Webes felhasználásra: .jpg, .png,

Nyomdai fh.: (vektoros) .pdf, .eps, kérésre .ai

Készen állsz, hogy új szintre emeld a márkád?

Vedd fel velem a kapcsolatot, írd le az elképzeléseidet, kérdéseidet és én a lehető leghamarabb válaszolni fogok!

5 + 14 =

© 2020 Minden jog fenntartva | Kincses Design