Illusztrációk

Kattints az alábbi képekre a tartalomhoz

Ajándék

Képeslapok, printek, dekorációs tárgyak…

Babaszoba

Baba poszterek, mérföldkő kártyák, babanapló…

Esküvő

Esküvői meghívók, ültetőkártyák, menülapok…

Egy kis kedvesség

Egyedi ajándékkal szeretnél kedveskedni egy számodra fontos személynek de nem tudod mi is lenne az ideális választás?!
Személyre szabott monogramos fali képek, idézettel / igeverssel ellátott printek és képeslapok elkészítését vállalom, további információt a szolgáltatással és az árakkal kapcsolatban a gombot megnyomva tudsz kérni.

Babáknak és anyáknak

Egy dekoratív módja lehet kisbabánk, vagy már nem is olyan kicsi gyermekünk kedvenc szokásait, ételeit, fejlődésének útját megörökíteni egy baba poszteren keresztül, ami dísze lehet a szobájának.
A posztereket a megrendelő igényei szerint készítem el, vastag (300 g) akvarell papírra dolgozok, szabadkezi festéssel és kézírással.

Az árak tájékoztató jellegűek, extra kívánságok esetén az árak változhatnak.
A képkeret és egyéb dekorációs elemek nem képezik az ár részét.

Újszülött poszter

Baba poszter

Monogramos poszter

A4

13.500 Ft

18.000 Ft

8.500 Ft

A3

15.500 Ft

22.000 Ft

12.000 Ft

Jegyes pároknak

Az esküvő első hírnőkei a meghívók. Mikor a meghívott megkapja a meghívótokat tudni fog minden információt a Nagy nappal kapcsolatban, illetve az esküvő stílusát is tükrözi.

A meghívók mellett készítek menetrend kártyákat, tanu- és koszorúslány felkérő lapokat, menü- és ital lapokat, ültetési rend táblát és ültető táblákat és kis köszönőajándék designt is. Mindegyik tervezésénél és elkészítésénél nagy hangsúlyt fektetek az összangra és a pár stílusára, igényeire, mindemellett az esküvői helyszín és dekorációja is mérvadó.

A meghívókat nem csak tervezem, hanem kivitelezem is, saját kezűleg rajzolt és festett grafikákkal díszített lapokat 200 g-os művészi hatású papírra nyomtatom és vágom formára. Csakis kizárólag a legjobb minőségű alapanyagokkal dolgozok.
Meghívóitok kiegészítőiként kérhettek pausz borítást, viaszpecsétet, selyemszalagokat…

© 2020 Minden jog fenntartva | Kincses Design