Arculat

Ennek az elegáns letisztult arculatnak a különlegessége, hogy sokoldalúan használható. Nyári Anna mint aromaterápiás tanácsadó, természetgyógyász, holisztikus coach, és még hosszasan folytathatnám a sort hiszen rengeteg mindenhez ért és fantasztikus életszemlélete van. Így alakult, hogy két fő szín dominál, a lila és a zöld. A zöld a természet ihlette, a lila pedig a gyógyítást és nem mellesleg Anna egyik kedvenc színe is.

Az embléma a csillagrózsa kifejezésre épült ami Anna személyes brendje. A legtökéletesebb forma ami a természeben előfordul az a kör, így ez volt az alap, majd erre jött a csepp/szirom formából szabályos virág. A csepp asszociál az aromaterápiában használt esszenciális olajokra. A virág pedig a kövirózsa illusztrációja – ami köztudottan szintén gyógyító hatású. A körök elvétele, illetve többszörözése a rész-egész, holisztikus szemléletmódot próbálja megjeleníteni.

Érzelmi szinten mindenképpen a nőiesség és a természet közötti kapocs, az energiák, rezgések és a gyógyító hatások érzékeltetése volt a fő cél.

Az arculat kialakítása mellett, volt lehetőségem a webdesign kinézetének a megszerkesztéséhez is, ami hamarosan aktív formát is ölt.

A névjegykártya és az ajándékutalvány a két fő színben külön-külön lett megalkotva.

BRANDING – LOGÓ – SZÍNEK – NÉVJEGYKÁRTYA – AJÁNDÉKUTALVÁNY – LEVÉLPAPÍR – WEBDESIGN

Anna oldala hamarosan elkészül, addig is tekintsétek meg a Facebook oldalát ahol rengeteg hasznos információra leltek.

© 2020 Minden jog fenntartva | Kincses Design